Alvaro Santos aktuell för HIF

Razak Omotoyossi ut och Alvaro Santos in. Razak Omotoyossi som spelat sin sista match med Helsingborg, ny klubb Al-Nasr i Saudiarabien. Men HIF kanske redan har hittat en ersättare i Alvaro Santos.

28-årige Alvaro Santos tid i franska Sochaux har inte blivit vad brassen hoppats. Första säsongen var godkänd med åtta mål, men förra året blev han utlånad till Strasbourg som åkte ur franska ligan. Santos spelade 28 matcher och gjorde fem mål Nu är han tillbaka i Sochaux, men där blir det svårt att få speltid den kommande säsongen.

"Alla i Helsingborg skulle jubla" säger HIFs sportchef Jesper Jansson till sportbladet och fortsätter med att säga att dem försöker hålla god dialog med alla gamla spelare.

Alvaro Santos hade stora framgångar i Helsingborg mellan åren 2000-2003 innan han gick till FC Köpenhamn. Bland annat gjorde han 35 mål på 64 matcher.

Helsingborgs tränaren Bosse Nilsson är däremot försiktig i sitt utalande om det hela och säger till Fotbollskanalen "Där finns ingenting att kommentera i dagsläget, vi kommenterar när vi har något".
men samtidigt medger han att Santos är absolut intressant för HIF.

Kommer väl ihåg när Santos spelade i HIF han var en fröjd att se och jag som inte är HIF fan så tycker jag det vore kul om han kommer tillbaka till allsvenskan´inte bara Helsingborg får en profil till utan hela allsvenskan får en profil till.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback